lekker en goedkoop uit eten in antwerpen


Welkom in Antwerpen-Noord! Wij serveren een betaalbare en duurzame No Nonsense-keuken. Vers / seizoensgebonden / beperkte kaart. Elk gerecht kan ook afgehaald worden. See you soon! Keuken open van dinsdag t.e.m zaterdag. Van 17.30u tot 22.30u. Restaurant Brutal Kerkstraat 72 2060 Antwerpen 03 235 91 14.
Antwerpen eten drinken.
In het centrum kun je redelijk goedkoop uit eten gaan, maar is helaas de kwaliteit ook navenant. Redelijk goedkoop en ook nog goed eten doe je vooral op de plekken waar het aantal toeristen in verhouding tot de lokale Antwerpenaren vrij klein is, zoals bijvoorbeeld op het Zuid zoals de zeggen. Deze wijk ten zuiden van het centrum telt nog redelijk wat eetgelegenheden waar je voor een aangename prijs je buik kunt vullen met lekker en verantwoord eten. Home Bestemmingen België Antwerpen Eten drinken.
Goedkoop uit eten met je gezin Tips advies.
Zo kunnen kinderen elke woensdag gratis eten in de tex-mex restaurants Chi-Chis. En in het Brusselse Chez Leon eten kinderen onder de 12 jaar altijd gratis! Naar het park! En wil je het helemaal budgetvriendelijk houden, trek dan naar het park. Een picknick is toch ook uit eten! Ideaal als de zon van de partij is. En terwijl de kleintjes ravotten relaxen de ouders bij een lekker glaasje wijn. Over hetzelfde onderwerp.: Little People: Educatief speelgoed, maar daarnaast zoveel meer. Spelen met slijm. DIY: zelf lippenbalsems maken. Tips voor een geslaagd slaapfeestje. Little People: Educatief speelgoed, maar daarnaast zoveel meer. Spelen met slijm. DIY: zelf lippenbalsems maken. Tips voor een geslaagd slaapfeestje. Blijf op de hoogte! Activiteiten, recepten, wedstrijden., 10x 100 te winnen by Dreamland, MediaMarkt ou Fnac! 5x100 euros te winnen bij je favoriete decoratiezaak! Archeosite en Museum van. Korting van 10% voor de eigenaar en op vertoon van de Famido. Korting van 20 % bij aankoop van liedbundel CD Kinderklank. Activ Kamp Sporthotel. Korting van 5% voor groepen vanaf 20 personen of op vertoon. Volg ons op. Facebook Like ons. Steeds meer vrouwen voetballen. Zwangerschapsmeditatie Gratis info namiddag zondag 24 april. Gezocht: goedkope en leuke kinderspullen regio Antwerpen.
Lux Restaurant Antwerpen.
Geniet van een diner tot 6 gangen en drink de betere wijnen per glas, maar neem je aperitief en digestief in onze bar Festiv. Zo ervaar je twee totaal verschillende sferen zonder het pand te moeten verlaten en ben je even helemaal van de wereld geweest.
op restaurant Doe mij maar Antwerpen.
Als we aan El Warda terugdenken zijn onze magen nog steeds gevuld en boeren we opnieuw een dadel uit. Met dit warme weer in Antwerpen krijgen we weer zin in een kopje Marokkaanse muntthee Tip: niet geschikt voor mensen met diabetes. Petje af, Fatima. Verover alsjeblieft heel België met je kookkunsten. Zelfs in Marokko aten we niet zo lekker. We wilden bijna op de stoelen staan en schreeuwen: Méér! Maar we deden het niet, want wij hebben fatsoen. Comments Off on El Warda. Adres: Kloosterstraat 159. Toon op kaart. Wij janken, janken toen we hoorden dat de Dansing Chocola haar deuren had gesloten. Hoe konden ze ons dit aan doen? Ons favoriete eetcafé! Waar in hemelsnaam moest de gewone mens nu naartoe op het Zuid als hij/zij én goed wilde drinken én goed wilde eten?
BISTRO JACOB.
Restaurant Jacob bestaat al sinds 2009, maar is nog een underdog in het hippe restaurantgebeuren. De zaak heeft een mooi, strak interieur met geïnspireerde barokelementen en is gesitueerd in hartje Antwerpen op de Sint-Jacobsmarkt vlakbij de grote winkelstraat Meir. U kunt er terecht voor een snelle of uitgebreide lunch en savonds voor een leuk diner.
5 x gezond eten in Antwerpen Bye Bye Cheeseburger.
Gezondheid / Slider / 17 februari 2016. 5 x gezond eten in Antwerpen. Ik ben een stadsmus uit de koekenstad zoals mijn overgrootmoeder dat altijd zo mooi verwoordde. Na al die jaren ben ik nog steeds verwonderd over de schoonheid van Antwerpen. Gewoon rondlopen in de stad, in mijn eentje. Lekker gaan ontbijten op zondag bijvoorbeeld en daarna de antiekwinkeltjes afschuimen in de Hoogstraat.
Cypro Restaurant.

Contacteer ons

Zoeken naar lekker en goedkoop uit eten in antwerpen