lekker uit eten amsterdam

Home Bistrot Neuf.
Ons adres is: Bistrot Neuf Haarlemmerstraat 9, 1013 EH Amsterdam. Neuf is het Franse getal negen. Neuf wordt ook gebruikt in de betekenis van gloednieuw" vers uit de fabriek of eerste in zijn soort. Bistrot Neuf op de Haarlemmerstraat 9 staat voor eerlijk en herkenbaar lekker Frans eten.

Met grote namen als het DeLaMar theater, Stadsschouwburg, Paradiso en de Melkweg praktisch bij ons om de hoek, kunt u vooraf lekker een hapje komen eten om de avond goed te beginnen. Op vier minuten lopen van In de buurt liggen het Rijksmuseum en het Van Gogh museum. In de zomer kun je lekker genieten van ons zonnige terras aan het water. Everything gets better with coffee. We serve 15 kinds of local beer. because we love Dutch Beer. Sharing special moments with your friends with comfort dishes, cocktails and local beers. The characteristic and famous building at number 246 along one of the most beautiful canals of Amsterdam the Lijnbaansgracht has a unique vibe of funky bistro food and nice drinks.
Lekker eten Amsterdam Spingaren Amsterdam.
Spingaren is een unieke locatie waar u uitstekend kunt dineren met een groep vanaf 10 tot maximaal 200 personen. Bekijk de mogelijkheden voor een groepsdiner Amsterdam. Wees welkomn geniet van onze gastvrijheid. Dan genieten wij met u mee! Bekijk hierboven de menukaarten en kom lekker uit eten Amsterdam aan de Herengracht.
Restaurant Rembrandt.
Na 12 jaar visrestaurant Le Pescadou in Amstelveen te hebben gerund en bijna 2 jaar restaurant Beddingtons in Amsterdam staat Bart van Lieshout en zijn team nu voor u klaar bij restaurant Rembrandt. Mocht u van mooie visgerechten willen genieten, zoals een gebakken zeetong, kreeft gerechten en oesters, laat ons dat dan weten. Belt u twee dagen van tevoren uw wensen door dan gaan wij dit voor u verzorgen. Hieronder ziet een aantal voorbeelden van de gerechten die we serveren. Dit is slechts een greep uit de kaart, maar ze geven u een goede indruk van onze kookstijl.
Restaurants open op maandag in Amsterdam Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Maandag uit eten in Amsterdam? Hieronder een overzicht van restaurants open op maandag in Amsterdam. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 551. alle restaurants opnieuw zoeken in de buurt.
Insider Top 2019 restaurants in Amsterdam IENS.
Gemiddelde prijs 35. 30% korting op het eten. Nog geen foto. Weteringschans 175 1017 XD Amsterdam. Insider Top 2019. Gemiddelde prijs 37. 30% korting op het eten. Nog geen foto. Primi Cucina Bar Westerpark. Van der Hoopstraat 96 H 1051 Amsterdam.
De 6 beste terrassen aan het water Amsterdam Inside Amsterdam Inside.
Hoogzomer in Amsterdam kan een beetje verstikkend aanvoelen. Gelukkig hebben we genoeg plek om onze appartementen te ontvluchten en lekker buiten in het zonnetje te zitten. Terrassen in Amsterdam zijn er in overvloed, waarbij vooral de dakterrassen onze favoriet zijn.
De 49 lekkerste adresjes van Amsterdam.
Goeie wijn, lekker eten. Noordermarkt 7, 1015 MV. Al decennia een begrip in Amsterdam. Patron cuisinier Wil Demandt kende zijn hoogtijdagen in de jaren tachtig. Toen moest je maanden van tevoren reserveren voor een felbegeerd plekje in de in kantinestijl ingerichte eetzaal. Staat nog steeds wijd en zijd bekend om zijn fameuze bereidingen van de ingewanden van het beestje. Er is in al die jaren niets veranderd, de inrichting van het restaurant niet, de keuken niet, en Demandt eigenlijk ook niet, al is hij wel ietsepietsie ronder geworden. Goed teken voor een kok. Niet te versmaden: gebakken kalfshersentjes à la Demandt. Sint Nicolaasstraat 43, 1012 NJ. Telgen uit de keukens van Bordewijk en Rijsel.

Contacteer ons

Meer resultaten voor lekker uit eten amsterdam