lekker uit eten op terschelling

KOFFIEPOT Restaurant Lounge Terschelling.
top koffie, lekker eten., Welkom bij De Koffiepot. Centraal gelegen in het gezellige dorp Midsland dankt het restaurant zijn naam aan de bijzondere collectie koffiepotten. Hier kan je terecht voor koffie met gebak, ontbijt, lunch, borrel met een snack of diner. In het restaurant of op het terras genieten van smaakvolle en creatieve gerechten met een internationale touch. Bereid met verse producten en zo veel mogelijk lokaal. De gezellige ongedwongen sfeer, persoonlijke bediening en kwaliteit zorgen voor een aangenaam vertoeven. Eten en drinken doen we elke dag, maar van deze dagelijkse behoefte maken wij voor u graag een feestje! Wij hopen u gauw te mogen begroeten in De Koffiepot. Olaf Maamke Pheifer en medewerkers. Restaurant Lounge Koffiepot Oosterburen 26, 8891 GC Midsland Terschelling 0562 448754 MAIL ONS.
Restaurant De Heksenketel Lekker eten in restaurant De Heksenketel.
Hotel Oepkes in Terschelling Nederland Reviewcijfer: 9.6 Zoover.
De bedden liggen erg goed. Een fijn terras waar je uit de wind goed kan vertoeven op lounge banken, of waar je kan lunchen en dineren. Je kan uiteraard ook binnen eten.Het diner is erg goed, smaakvol en gewone prijs. Vegetarisch is lekker en gevarieerd. Hotel is hondvriendelijk. Hotel ligt in een zijstraatje van de winkelstraat. Daardoor rustig gelegen, wat wij fijn vonden. Centrum is gezellig, ook met fijne restaurants, oa de Brandaris. Lunchen is leuk en lekker bij Dis. Op Terschelling is genoeg te ondernemen, paardrijden bij Puur Terschelling is top, huifkartocht bij Terpstra, korte natuurtocht van 3 uur, is mooi. Pluktuin is leuk en lekker, fruit, bloemen. Je kan er ook wat drinken en zelfgemaakt lekkers eten.
De ZEE arrangement TERSCHELLING in Bed and Breakfast Hotel Altijd Wad. Erop uit met de fiets, heerlijk diner voor twee in De ZEE.
Met zon 70 kilometer fietspad op het eiland kunt u wel uit de voeten met dit arrangement! Op een van de avonden van uw verblijf gaat u lekker uit eten in Restaurant de ZEE. Kortom, genieten èn proeven van al het moois dat Terschelling te bieden heeft.
Restaurant T GOLFJE Terschelling.
Over t Golfje. Welkom op de website van restaurant t Golfje op Terschelling. In ons restaurant streven wij ernaar onze gasten steeds weer te verrassen met bijzondere smaken in een intieme ambiance. Met onze passie voor koken in combinatie met een keur aan passende wijnen en onze gastgerichte service, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat, bent u elk bezoek verzekerd van een geslaagde avond. Onze gerechten zijn zeer gevarieerd en bieden voor elk wat wils. Van zeebanket voor het ware eilandgevoel, vlees en gevogelte tot een uitgebreide keuze uit vegetarische gerechten. Ook met uw speciale wensen houden wij graag rekening. Neem de tijd om te genieten van één, twee of maar liefst acht verschillende gangen, waarbij wij u ons wijnarrangement van harte aanbevelen. Hierin is de best mogelijke combinatie van elk gerecht met steeds verrassende wijnen voor u uitgedacht. Restaurant t Golfje staat vermeld in Gault Millau, Michelin en Lekker 2019.
Restaurant Storm Terschelling Gezellig uit eten op Terschelling.
Uw restaurant op Terschelling! Welkom bij Eetcafé Storm, waar lekker eten nog betaalbaar is! Het eetcafe voor een heerlijke lunch, diner of zomaar een borrel. Een voormalige drogisterij is door ons verbouwd tot een warm en sfeervol eetcafe. Eetcafe Storm wordt gekenmerkt door een gezellige eilander sfeer en vertelt u meer over de rijke Terschellinger maritieme geschiedenis.
Hotel Terschelling.
Toen was er de populaire combinatie van café en slijterij. Heden ten dage is er het hotel schnitzel en bierencafé t Wapen van Terschelling. Je kunt er alles proeven wat lekker is, je kunt er gezellig drinken en smakelijk eten. Levensgenieters hebben veel smaak maar ook veel wensen. Het bier op tap wordt alom gewaardeerd, maar soms wil men een bier dat de smaakpapillen iets meer uitdaagt. Op deze bierkaart staat een verscheidenheid aan bieren uit verschillende landen en streken.
Grandcafe Het Raadhuis Home Terschelling.
Grand Cafe het Raadhuis, Terschelling. Het restaurant is gevestigd in, zoals de naam al doet vermoeden, het oude Raadhuis van Terschelling. Op nog geen 50 meter van de haven en de vuurtoren Brandaris. De lekkerste hapjes voor uw lunch diner of gewoon lekker tussendoor.

Contacteer ons

Op zoek naar lekker uit eten op terschelling?