lekker uit eten in antwerpen

LUNCHBOX.
Healthy Food Cafe Lunchbox. Lekkere lunch of diner in Antwerpen Gezond en ecologisch restaurant. ONS WINTERTERRAS STAAT UIT! Warmteblazers, dekentjes en warme drankjes 3. Wij hebben nieuwe suggesties! CHECK THEM OUT! Duurzame ontwikkeling en het verminderen van onze ecologische voetafdruk zonder kwaliteitverlies zijn de doelen van Lunchbox. Gerecycleerd toiletpapier, duurzame ledverlichting, afval sorteren, milieuvriendelijke verpakkingen, groene stroom, ecologisch watersysteem, een team dat met de fiets naar werk komt., In de keuken werken we met verse ecologisch seizoensgroenten van eigen bodem en minder maar betere vis en vlees. Steeds minder palmolie, suiker, vetten en zout in onze gerechten. Wij werken ook met allerlei zoetstof en melk alternatieven. Reserveren kan je hier! Healthy food café. Al meer dan 19 jaar zorgt Lunchbox op het Theaterplein voor een relaxte sfeer en lekker eten in een opgewekt decor.
Restaurant Antwerpen, dit zijn dé leuke restaurants.
4 De beste pizzeria van Antwerpen vind je in de Zurenborgwijk. Orso is klein reserveren dus, maar je zit er wel heel gezellig. Je bestelt er goeie antipasti, heerlijke houtovenpizzas met originele toppings met pompoen, bospaddenstoelen, biogeitenkaas en salie bijvoorbeeld en een flesje wijn uit hun eigen wijngaard in Italië. Na het eten kun je nog lekker doorzakken bij café Walvis dat vlakbij ligt.
Lunchen in Antwerpen Heerlijk Lunchen in Tearoom Lints.
Op het Mechelseplein in Antwerpen kun je naast de verschillende cafeetjes ook terecht in de gezellige tearoom van Patisserie Lints. Bij goed weer proberen we altijd ons terrasje uit te zetten om zo al zonnekloppend de dag goed verder te zetten. Vind je het toch nog ietsje te koud om op het terras te lunchen? Dan kun je nog altijd lekker warm binnen genieten van een heerlijke lunch! Ga s middags eens weg van achter je bureau en ga lekker uit eten met je collegas in Tearoom Lints.
10 Aziatische restaurants in Antwerpen Manon Van Aerschot.
http//www.bunantwerp.be: Lees hier alles over mijn ervaring bij Bun. Roji: prachtig restaurant, ondergebracht in een gewelfde kelder, midden in het hartje van Antwerpen. Lekkere sushi maar ook uitgebreidere gerechten met topingrediënten. Azuma: één van mijn favoriete adresjes voor een betaalbaar etentje. Een gezellig klein restaurantje aan het Koninklijk Museum Van Schone kunsten. Verse pure sushi maar ook lekkere fishcakes, lenterolletjes, wokgerechten en currys. Niet duur, wel lekker!
Brasserie De Pelgrim Berchem Antwerpen.
Dankzij de wisselwerking met buur Velodome en de slimme mix van oud met nieuw interieur straalt de legendarische brasserie De Pelgrim opnieuw aloude klasse uit. Zijn verskeuken staat garant voor superlekkere en typisch Vlaamse dagelijkse kost wat van de brasserie de absolute trekpleister maakt in een bruisende buurt.
9 x Valentijn zoals het hoort New Places To Be.
Er is een eerste keer voor alles, toch? We geven het toe: er is niet altijd tijd voor een uitgebreid diner. Maar wie toch lekker uit eten wil gaan én vervolgens op tijd in bed wil kruipen, kiest voor spaghetti van Flaneur.
Verso Cafe, Lange Gasthuisstraat, Antwerpen, restaurant.
Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Antwerpen nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Zelfs al zitten we voller dan een ei, een coupe advocaat ademt ook al zo veel jeugdsentiment uit, en rijstpap met kinnekes en bruine suiker én opgediend met een gouden lepeltje maakt het those were the days'-gevoel' helemaal compleet. Kok Ronny en zaalvrouw Sharon runnen een vlot opererend restaurant met een heel eigen, pretentieloze identiteit, waar je voor betaalbare prijzen je buik zeer rond kan eten met volkse comfort food van toen. Dat de zaal op een doordeweekse avond zogoed als vol zit, bewijst dat het concept in de smaak valt. Keuken: 7/10 Bediening: 8/10 Comfort: 7/10. De Bomma, Suikerrui 16, Antwerpen, www.restaurantdebomma.be.

Contacteer ons

Resultaten voor lekker uit eten in antwerpen