lekker uit eten in groningen

Uit eten in Groningen: 12x de leukste adresjes.
Je kunt er ook lunchen met lekkere focaccias, sandwiches en salades. Het Concerthuis behoort tot de leukste restaurants van de Poelestraat, dé plek om lekker maar betaalbaar uit te gaan eten in Groningen. Het interieur toont een originele inrichting, met knusse stoelen en banken om lekker in weg te zakken.
Dinerspel.nl: Moorddiner Organiseren? Moordspel Met Een Heerlijk Diner. Vanaf 44 Per Persoon Groningen.
Moorddiner in Groningen: interactief, inspirerend en intens leuk. Een moorddiner in Groningen verenigt niet alleen lekker eten met een leuke activiteit, het verenigt ook de deelnemers. Of het nu om een bedrijfsuitstap, vrijgezellenfeest of familiefeest in Groningen gaat, een moorddiner zorgt beslist voor goede sfeer.
DineOn Verrassend uit eten bij de beste restaurants in Groningen.
Wij gaan zeker vaker naar dit restaurant en ook zeker vaker via DineOn uit eten." We krijgen veel te veel suiker binnen. DineOn: Verrassend uit eten bij de beste restaurants in Groningen! Heb jij zin in een verrassing en lekker uit eten gaan?
Eten GroningenLife.
En ook hier: eten voor een prikkie! Vooral de gekruide aardappels schuiven er lekker in. En trouwens, de aardappels in de daghap van de Eerste Kamer zijn ook beroemd. We hoeven er natuurlijk niet bij te vertellen dat je ook hier niet diep in de buidel hoeft te tasten. En dan nu: de beste hamburgers van Groningen bij de Pappa Joe!
Tapaseria Catalana Groningen.
Tapaseria Catalana is het tapasrestaurant in Groningen voor een smaakvol uitje. Zin in een heerlijk avondje uit eten? Lekker tapas eten van de kaart of juist genieten van een vooraf samengesteld menu? Bij ons kan het allemaal. Heerlijk gastvrij en ontspannen uit eten.
Café / Restaurant Het Pakhuis Groningen.
10 x budgetvriendelijke restaurants in Groningen. Team Confetti.
Vandaag deed ik een dagje Groningen met mn man, artikel opgezocht en heerlijk gegeten in het Javaans Eetcafé. Dank voor de tip. Pim 28 mei 2018 om 850: am. Bij jou kun je altijd terecht voor een goed artikel. Lekker om uit eten te gaan met je vrienden en dan toch niet te veel te betalen.
Glutenvrij eten Groningen Restaurant de Zevende Hemel.
Thuis bent u waarschijnlijk al gewend aan het samenstellen van glutenvrije gerechten en hier heeft u de regie over het maken van de maaltijden. Restaurant De Zevende Hemel begrijpt echter goed dat u ook wel eens lekker uit eten wilt in een glutenvrij restaurant. Op onze kaart hebben wij meerdere glutenvrije gerechten of gerechten die glutenvrij klaargemaakt kunnen worden. Graag zorgen we ervoor dat u onbekommerd kunt genieten van onze heerlijke vis en vleesgerechten, of van onze vegetarische en veganistische maaltijden. Bent u benieuwd naar onze menukaart? Bekijk deze dan hier. Restaurant De Zevende Hemel kunt u rekenen als een glutenvrij restaurant in Groningen waar u onbezorgd kunt genieten.

Contacteer ons

Zoeken naar lekker uit eten in groningen