lekker uit eten in leeuwarden

Pizzeria Sardegna De pizzeria van Leeuwarden.
Al meer dan 35 jaar dé pizzeria van Leeuwarden. Italianen houden van lekker eten, dat hoeven wij niemand te vertellen. Pizzeria Sardegna is al sinds 1980 aan de Grote Hoogstraat in Leeuwarden gevestigd. Vanaf het allereerste begin vinden wij het belangrijk dat onze gasten betaalbaar en lekker kunnen eten en drinken en zich vooral thuis voelen.
Restaurants vandaag open in Leeuwarden Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Vandaag lekker uit eten in Leeuwarden? Hieronder een overzicht van restaurants vandaag open in Leeuwarden. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 33. alle restaurants opnieuw zoeken in de buurt.
Vanavond uit eten in Leeuwarden? Goedkope deals!
Eten bij restaurants in Leeuwarden was nog nooit zo voordelig! Uit eten in Leeuwarden goedkoop. Het Laatste Tafeltje maakt uit eten in Leeuwarden goedkoop dankzij een uniek concept. Restaurants bieden bij ons hun laatste tafeltjes van de dag aan met hele hoge korting.
Eetcafé De Fabriek Leeuwarden.
Wat je wel krijgt? Gewoon lekker, gezond en goed eten. Met iedere dag een andere specialiteit. In onze soepen, broodjes, salades en gebak proef je de passie van onze kok. Daar kom je echt voor terug. Catering voor je evenement, training of vergadering. Ons eetcafé kookt en serveert ook op maat. Van koffie en thee tijdens een vergadering tot een grandioos buffet. Met simpele ingrediënten maken we smaakvolle hapjes. Het is maar net wat je wilt. Maar wees gewaarschuwd: alles gaat op tot de laatste kruimel. Openingstijden en locatie eetcafé De Fabriek. Kom langs en voel je welkom aan de James Wattstraat 4 in Leeuwarden.
Home Broodje Bewust.
Ontbijt en lunch. lekker en kwalitatief eten en drinken. BIOLOGISCH EN NATUURLIJK. Bij ons vind je uitsluitend eten en drinken van natuurlijke afkomst. Ten minste 85% is biologisch en daarnaast werken we veel met lokale producten. Ook maken we veel zelf. Lees meer BIOLOGISCH, NATUURLIJK EN LOKAAL. Wij geloven in de smaak van de natuur; daarom werken wij niet met kunstmatige toevoegingen. Alles is bij ons E-nummer vrij en alles is van natuurlijke oorsprong. onze biologische broodjes. Onze biologische belegde broodjes worden met zorg gemaakt in onze keuken in hartje Leeuwarden. Bij Broodje Bewust werken we met eerlijke bestanddelen, lokale ingrediënten en huisgemaakt beleg. Huisgemaakte kaassalade, gevuld met diverse soorten Friese kaas. Gegarneerd met ui, geroosterde pijnboompitjes, gemengde sla en alfalfa. Romige brie van hollandse bodem, met cranberry compote, broadbeans., gemengde sla en alfalfa. Doeties harde geitenkaas met huisgemaakte cranberry compote, broadbeans gemengde sla en alfalfa. Met boterzachte mozzarella van blije buffels uit Groningen.
Top tien beste restaurants van Leeuwarden Oordeel van Trip Advisor Suksawat.
Bovendien maken ze het van zon beetje elk dier wat legaal in Nederland te eten is: kip, rund, varken, vis en garnalen. Niet geheel onbelangrijk: prima te betalen. Klinkt als the place to be voor carnivoren. Is het ook. Toch wordt ook de vegetarische medemens hier op zijn wenken bediend. Kortom: saté tott en met. Maar dan krijg je wel biologisch, duurzaam en gebaseerd op het seizoen. Dat is waar Eindeloos voor staat. Een regelmatig wisselende kaart, maar altijd lekker. Met chef-kok Willem Schaafmsa aan roer kan je rekenen op producten uit de regio, die uiteindelijk in grote harmonie op je bordje belanden.
10 x Lekkere restaurants in Leeuwarden nsfavourites.
10 x lekker uit eten in Leeuwarden. Culinair genieten in de Friese hoofdstad. Barts Boekje 28 feb, 2018. De hoofdstad van Friesland is niet alleen Culturele Hoofdstad Europa 2018, maar is op culinair vlak ook zéker een bezoek waard. Met deze tien restaurants als het levendige bewijs.
Diner Cadeau, dé dinerbon van Leeuwarden!
Ook buiten Leeuwarden kunt u de dinerbon besteden. Ga na een wandeling in het Vondelpark uit eten in één van onze sterrenrestaurants in Amsterdam. Of ga lekker uitwaaien in Den-Haag en nuttig een hapje bij één van de strandtenten in Scheveningen.

Contacteer ons

Zoeken naar lekker uit eten in leeuwarden