lekker uit eten in breda

Chocolat Breda Restaurant uit de Michelin Gids.
Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Van 38 tot 64. Torenstraat 9, 4811 XV Breda Routeplanner. MICHELIN Gids 2018. Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken Bereidingen met kwaliteitsproducten, een vakkundige chef. Gewoonweg lekker eten! Onze mooiste adressen. Maaltijden worden geserveerd in tuin of op terras.
Restaurant Red Apple Breda Voor een vaste prijs geniet u van zoveel gerechten als u wilt.
Restaurant Red Apple. Lekker uit eten bij restaurant Red Apple in Breda. Ons restaurant heeft een internationale keuken met een grote verscheidenheid aan gerechten; van mediterraans tot Aziatisch. Perfect voor een gezellig familiediner, voor iedereen staat wel wat lekkers op de kaart.
Goedkoop uit eten Breda Café Suikerkist Breda.
Lekker en toch goedkoop uit eten doe je bij een van de gezelligste restaurants in Breda: Suikerkist! Wij zijn een goed en sfeervol restaurant, gelegen aan de Havermarkt in het centrum van Breda. Voor zowel een heerlijke lunch als diner geniet je bij ons optimaal voor een vriendelijke prijs.
Sumo OrientalSumo Oriental.
Onze kaart bestaat uit meer dan 40 kleine gerechten die geschikt zijn voor shared dining, zodat u van meerdere smaken en gerechten kunt genieten. Lekker uit eten? Wij zijn regelmatig snel volgeboekt. Voorkom verrassingen en reserveer bij ons een tafel. Sumo Oriental Breda: 076 700 21 18.
Voordelig Spontaan uit eten in Breda.
Registreren / Inloggen. Breda In de buurt Breda. Bergen op Zoom. t Groene Hart. 2 personen 1 persoon. Spontaan uit eten? Naar de deals. Spontaan uit eten? Sharing is Caring. Spontaan uit eten. Ga verder met Facebook Ga verder met Google.
Eetcafé Grote Markt Breda Parc Breda.
Als u bij eetcafé Parc aan de Grote Markt in Breda met een grote groep wilt komen eten, is het verstandig om vooraf even te reserveren. Dat kan via de website of door te bellen naar 076-5140632. Overige smakelijke pagina's.: Café Grote Markt Breda 3-gangen menu Breda Terrassen Breda Lunch Breda Grote Markt Cursus cocktails maken Breda Bedrijfsborrel Breda. Waarom Parc Breda? 360 Tour parc breda Lekker eten en drinken?
Restaurant Chocolat.
FOODBLOG FEBRUARIUit eten bij Chocolat: beef tataki, zeebars, hoen, iberico skrei Vanavond proeven we het keuzemenu van Chocolat. Het Menu Chocolat kost 38. 29 januari 2019. BREDA RESTAURANTWEEKWij doen mee aan de BREDA RESTAURANTWEEK! We serveren een 4-gangenmenu voor 3750, De Breda Restaurantweek is van vrijdag 15 tot en met zondag 24. Follow on Instagram. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.:
Da Attilio Het oudste Italiaans specialiteitenrestaurant in Breda.
Bekijk onze menukaart. Komt u bij ons eten? Wie zijn wij? Toen Attilio Briganti zijn voornaam is nog steeds de wijd en zijd bekende naam van de zaak in 1976 een bescheiden Italiaans restaurant opende aan de Grote Markt in hartje Breda, had hij waarschijnlijk nooit kunnen vermoeden dat 30 jaar later Da Attilio nog steeds een succesformule zou zijn. Met recht en zonder enige schroom mag Da Attilio zich dan ook het oudste Italiaanse specialiteitenrestaurant van Breda noemen. De authentieke, warme, zuidelijke sfeer die het ongewijzigde interieur uitstraalt wordt angstvallig gekoesterd. Het bedrijf, heden ten dage bijna meer dan 30 jaar in handen van eigenaren Giuseppe Coccia en Jeanet Van Kleef, is in de loop der jaren qua oppervlakte verdrievoudigd. In de jaren 90 is de zaak aan de Grote Markt 35-37 uitgebreid met het ernaast gelegen grotere pand no.37 en kwam er buiten, na de renovatie van de Grote Markt, plaats vrij voor een groot terras. De huidige capaciteit bestaat uit 140 zitplaatsen binnen en tijdens het zomerseizoen nog eens 80 zitplaatsen buiten.

Contacteer ons

Zoeken naar lekker uit eten in breda