lekker uit eten in alkmaar

Eetcafé de Kolonist.
In de zomermaanden beschikken we over een terras met 50 zitplaatsen om te genieten van een heerlijk drankje of om lekker buiten te eten in de zon. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 1200: uur. U kunt een heerlijke lunch nuttigen, lekker borrelen of genieten van een simpel of uitgebreid diner. s Avonds gezellig natafelen of borrelen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. U kunt bij ons naast telefonisch, elke dag vanaf 1200: uur, ook via deze website reserveren. U ontvangt dan van ons altijd een algemene bevestiging. Let u erop dat u uw e-mailadres juist vermeldt, anders kunnen wij u geen bevestiging sturen. Ontvangt u die niet, dan raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. tel: 072-5349202 Let op! Social Deal reserveringen kunnen uitsluitend via Social Deal gemaakt worden. Heeft u vragen hierover neem dan contact op met de klantenservice van Social Deal. Een avondje uit naar de FILM en vooraf gezellig eten?
Home ECHT.
In 2010 zijn we gaan dromen over een eigen horecazaak waar we écht eten weer normaal en bereikbaar maakten. Een droom die ontstond uit onze eigen behoefte naar bewust en puur eten, ook buiten de deur. Geen bewerkt of gemaksvoedsel dus, maar ECHT eten en drinken.
Over ons Indonesisch Restaurant Deli.
Natuurlijk kunt u bij ons ook kiezen uit meerdere feestelijke Rijsttafels bestaande uit een groot aantal kleine gerechtjes, waarbij al uw. smaakpapillen worden verwend. Tevens hebben wij rekening gehouden met gasten met glutenallergie of gasten die vegetarisch willen eten. Hiervoor hebben wij ook diverse gerechten en zelfs heerlijk feestelijke rijsttafels. Met Facebook verbinden. Indonesisch Restaurant Deli Mient 8 1811 NC Alkmaar. Tel.nr: 31 072 51 54 082 E-mail: info@indonesischrestaurantdeli.nl. Onze keuken is van woensdag t/m zondag geopend van 1700: tot 2200: uur. In de zomerperiode zijn ons restaurant en terras ook geopend voor de lunch.
In Alkmaar Archives Wandernan.
Samen met een vriendin gingen ik even een lekker hapje eten bij restaurant Bubbels and Bites. Hoe dat was lees je hier. Posted in In Alkmaar. Lowprofile pizza eten bij Thups in Alkmaar. 8 maart 2017 25 februari 2017 Nanda 2 Comments. De lieve G was jarig geweest en vroeg zich af of ik niet nog een Social Deal uit mijn hoge hoed kon toveren.
Il Colosseo Italiaans restaurant Alkmaar Benvenuto.
1811 HD Alkmaar. tel/fax: 072 520 22 23. Ma en di. 1700: 2200: uur. Don t/m zat. 1200: 2200: uur. 1700: 2200: uur. De keuken is geopend tot 2130: uur. Wij heten u graag van harte welkom in onze trattoria, lunchroom en restaurant.
De leukste restaurants in Alkmaar Holland.com.
Een lekkere lunch op een terras aan het water. Uitgebreid dineren in een stijlvol, romantisch restaurant, of een snelle snack voor onderweg; in Alkmaar zijn er volop mogelijkheden om lekker te eten. Voor elk moment, elke smaak en elk budget zijn er stijlvolle en smaakvolle restaurants en terrassen.
Italica Ristobar in Alkmaar Een Italiaans restaurant mét klasse en zónder pizza's' op het menu.
Bedankt voor de heerlijke avond! De enige echte pure italiaan in Alkmaar! Visgerechten gegeten en die zijn een aanrader. Wijnen zijn ook erg goed, zeker heengaan dus! Erg aardige, attente en uitvoerige bediening. Heel aangenaam om een avond lekker uit eten te gaan.
Liefs uit Alkmaar Vive Le Voyage.
Alkmaar heeft een paar restaurants die al lang bekend staan om hun eten zoals t Stokpaardje heel lekker beetje duur, de Buren of de andere restaurants rondom het Waagplein. Voor de lunch is 1480 Foodbar een aanrader. Een goede Italiaan is Vito en het beste Japanse restaurant van Noord-Holland zit toevallig ook in Alkmaar: Daikichi yummmm.

Contacteer ons

Meer resultaten voor lekker uit eten in alkmaar