lekker uit eten in kampen

Kampvoordelen bij Colruyt Colruyt.
En 3 % erbovenop als je je bestelling 2 dagen vooraf doorgeeft in je Colruyt-winkel. 10 % op Boni Selection en Boni Selection Bio. Ons huismerk staat garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je hebt keuze uit meer dan 2.300 producten, waaronder een mooi assortiment bio en glutenvrije producten.
Zwolle.
Waanders In de Broeren. Waanders In de Broeren is veel meer dan een boekwinkel; een ongekende wereld waarin je verrassend kunt winkelen, lekker kunt eten en drinken in de brasserie of genieten van een lezing, concert of tentoonstelling. Landelijk is boekwinkel Waanders in de Broerenkerk in Zwolle al volop in het nieuws geweest, maar nu is er ook internationaal aandacht voor de bijzondere transformatie van kerk naar boekwinkel.
Ristorante Da-Enzo Emmeloord Kampen.
Save on a last minute dinner in Hasselt.
Enter your email address to log in. Enter your password to log in. Remember me on this computer Remember me on this tablet. Continue with Facebook Continue with Google. Enter a valid email address. Enter your password to log in.
Home Aspen.
Kies een snelle hap of een lekker hoofdgerecht uit onze seizoenskaart. Reserveren doe je vlot online. Op zoek naar een verjaardagsfeest om nooit te vergeten? Op Aspen zouden kinderen wel elke dag willen verjaren! RUIMTE VOOR JOUW EVENT. Wil je vergaderen, een bedrijfsfeest organiseren of gewoon gezellig gaan sporten en eten met je vrienden? Aspen heeft meer dan 5 zalen, een sneeuwbaan én een brasserie om exact in te spelen op wat jij verwacht.
Lekker eten in Kampen Visit Hanzesteden.
Beste restaurant van Kampen de Bottermarck. Knus, romantisch en een echt huiskamergevoel. Bij de Bottermarck neem je plaats aan één van de tien tafels en kun je ondertussen zien wat de koks bereiden in de halfopen keuken. Je kunt hier lunchen, brunchen, high tea-en of dineren. Net wat je wilt! De gerechten zijn Frans, puur en prachtig om te zien. Van avocadosoep en geitenkaas met spek tot carpaccio en een boerenomelet. Bij de Stadsherberg kun je lekker uit je comfort zone kruipen of veilig aan wal blijven. Hier kun je de hele dag door eten, drinken en genieten van het uitzicht over de IJssel en de Stadsbrug.
Home De Bastaard.
Wij heten U welkom in ons restaurant voor een gezellige avond uit. Wegens een kleine verbouwing in ons restaurant van maandag 8 april t/m donderdag 11 april zijn wij aan de IJsselkade gesloten. Ons diner zullen wij serveren aan de Oudestraat kant zowel beneden als boven. Voor reserveringen tijdens deze dagen kunt u ons telefonisch bereiken op: 038 33 14 987. Wegens toenemende belangstelling van onze gasten en om teleurstellingen te voorkomen werken wij vanaf heden op vrijdag en zaterdag in twee lichtingen. Dit houdt in dat u op deze dagen kunt reserveren tot 1800: en vanaf 1930. Voor speciale gelegenheden c.q. arrangementen kunt u altijd contact met ons opnemen. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door De Bastaard. Bij gezelschappen vanaf 12 personen hanteren wij een aangepaste menukaart, zie bij menukaart ons Grotere" gezelschappen menu. Wilt u gebruik maken van de Shared Dining kaart in ons gezellige eetcafé? Vermeld dit dan bij uw reservering, zowel via de website als telefonisch. Indien u voor dezelfde avond nog een reservering wilt maken raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch vanaf 1400u bereikbaar. Eten Uitgaan in Kampen.
Restaurant Hotel Zalkerbroek.
Bij ons restaurant nabij Zwolle en Kampen koken wij uit ons hart en maken het waar met onze handen. Ons a la carte restaurant is ruim opgezet en is daarom ideaal voor zowel kleine als grote groepen. Wist u ook dat u bij ons terecht kunt voor bruiloftsarrangementen, vergaderarrangementen én receptiearrangementen? Ziet u het ook wel zitten om heerlijk te eten in ons restaurant? Bekijk dan zeker eens onze mogelijkheden. Start de dag met een goed ontbijt. Wilt u de dag beginnen met een goed en lekker ontbijt?

Contacteer ons

Meer resultaten voor lekker uit eten in kampen