lekker uit eten leeuwarden

6 x goedkoop uit eten in Leeuwarden Stadse Smaken.
6 x goedkoop uit eten in Leeuwarden. Saskia Jonker 12 juli 2017 Verhalen. Uit eten gaan is leuk, maar kan ook behoorlijk in de papieren lopen. Komt het einde van je geld in zicht en heb je nog een stuk maand over?
Home De Lachende Koe.
Lachende Koe Leeuwarden. Lachende Koe Drachten. Lachende Koe Harlingen. Lachende Koe Sneek. Werken bij de Koe. 1 2 3 4 5 6 7. Kiezen van de kaart inclusief onbeperkt tapbier, wijn en frisdrank. Welkom bij Eetcafé de Lachende Koe. Bij ons kunt u voor een vaste prijs eten en drinken.
Kindvriendelijke restaurants familierestaurants Go-Kids Friesland.
Grenzeloos genieten van wereldse gerechten in een sfeervolle entourageOnbeperkt eten uit diverse keukens van over de hele wereld. Geschikt voor slecht weer. Geschikt voor mooi weer. Eten Drinken Drinken Snacks, Met speelhoek, Stad. Eten Drinken Drinken Snacks, Met speelhoek, Stad. Over de Kelders 28, 8911 JG Leeuwarden. Een fijn plekje voor groot en kleinVoor nieuwe en oude moeders en vaders. Een plek van ontmoetingen met. Leeftijd 0-4 5-8 9-12. 06 460 804 62. Een fijn plekje voor groot en kleinVoor nieuwe en oude moeders en vaders. Een plek van ontmoetingen met. 06 460 804 62. Geschikt voor slecht weer. Geschikt voor mooi weer. Leeftijd 0-4 5-8 9-12. Eten Drinken Diner, Lunch, Met speelhoek, Met speeltuin. Eten Drinken Diner, Lunch, Met speelhoek, Met speeltuin. Industrieweg 2, 8531 PA Lemmer. Lekker eten met uitzicht op het IJsselmeer, het kan op het beschutte terras van Beachclub Lemmer bijna het.
Drieluik Leeuwarden en Friesland: eten, slapen en winkelen. Barts Boekje.
Ik bedoel, first things first. Een citytrip zonder lekker eten is eigenlijk wel een beetje een mislukking. Gelukkig heeft Leeuwarden genoeg lekkers in huis. De bourgondische stad heeft zelfs op de koudere momenten tijdens mijn Fries bezoekje genoeg lonkende terrassen, cafés en restaurants.
4 x de beste restaurants in de Friese hoofdstad Leeuwarden.
Mauritshuis: ongedwongen genieten. Heb je zin om lekker te eten maar laat je portemonnee geen sterrenmenu toe? Dan is het Mauritshuis de place to be. Op het krijtbord staat regelmatig een nieuw menu met hoofdgerechten tot een tientje. Het restaurant is sfeervol en gezellig en de bediening is persoonlijk. Liever iets uitgebreider eten? Neem dan een voor en nagerecht en laat je adviseren over een bijpassend wijntje. En mocht je dan nog steeds zin hebben in iets lekkers: de Scroppino mix van prosecco, vodka en ijs wordt elke dag vers gemaakt en is een heerlijk tussengerechtje tijdens jouw avond uit! Adres: Voorstreek 12, Leeuwarden.
10 x Lekkere restaurants in Leeuwarden nsfavourites.
10 x lekker uit eten in Leeuwarden. Culinair genieten in de Friese hoofdstad. Barts Boekje 28 feb, 2018. De hoofdstad van Friesland is niet alleen Culturele Hoofdstad Europa 2018, maar is op culinair vlak ook zéker een bezoek waard. Met deze tien restaurants als het levendige bewijs.
Diner Cadeau, dé dinerbon van Leeuwarden!
Ook buiten Leeuwarden kunt u de dinerbon besteden. Ga na een wandeling in het Vondelpark uit eten in één van onze sterrenrestaurants in Amsterdam. Of ga lekker uitwaaien in Den-Haag en nuttig een hapje bij één van de strandtenten in Scheveningen.
Jonker Sikke Restaurant, eethuis, catering, zakelijk, tennis, fietsen, wandelen in Jellum, dichtbij Leeuwarden.
Eetcafé Jonker Sikke in Jellum, vlakbij Leeuwarden, is het culinaire middelpunt van Friesland. Voor mensen die willen genieten van een heerlijk kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart, een uitgebreide lunch, een vorstelijk diner of een gezellige borrel, biedt Jonker Sikke de ideale plek. Jonker Sikke, lekker dichtbij en lekker smk en tk. Brood en Spelen. In de zomer op ons zonovergoten terras met uitzicht over de landerijen en in de winter in ons eetcafé worden in een ontspannen sfeer ambachtelijke gerechten geserveerd en leuke activiteiten ontplooid voor de gehele familie. Wat staat er op de kaart? Effectief en lekker vergaderen? Onbezorgd eten thuis of bij bedrijf? Wil je een balletje slaan? Nieuwe zomerse kaart. 31 May 2018. Tennis bij eetcafé Jonker Sikke Jellum ook lekker dichtbij. 20 Feb 2018. Kinderkamer Eetcafé Jonker Sikke lekker uit eten met je kinderen.

Contacteer ons

Op zoek naar lekker uit eten leeuwarden?