lekker uit eten in rotterdam

Facet Hillegersberg Omdat uit eten gaan vooral gezellig en betaalbaar moet zijn.
FACET MAAKT UIT ETEN GAAN WEER DE MOEITE WAARD. Eetcafé Facet is al meer dan 27 jaar sinds 1990 een begrip in en buiten Rotterdam als het om lekker eten en drinken gaat. Facet is na vier verbouwingen uitgegroeid tot een zeer gezellig eetcafé waar je lekker kunt lunchen en uitstekend dineren.
Restaurant aan de Maas Prachtig bar-restaurant Rotterdam.
Lekker relaxen aan het water met een schitterend uitzicht op de Willemsbrug, de voor Rotterdam iconische Erasmusbrug en de dynamische Kop van Zuid. Kom naar Prachtig in het bruisende hart van de Maasstad en beleef het zelf! Diner, lunch en borrel in hét restaurant aan het water van de Maas in Rotterdam. Prachtig is gevestigd in een werkelijk prachtige omgeving. Maar dat is niet het enige. U kunt bij ons ook heerlijk eten.
Lekker dineren, borrelen of feesten in Rotterdam. Restaurant Biblio.
Ons terras is overdekt met een half open glazen koepel. Dineren, borrelen of feesten in Rotterdam. Grand Café Restaurant Biblio. Ons grand café restaurant is stijlvol ingericht als een Engelse bibliotheek met een jazzy sfeer. Gelegen op het Westelijk Handelsterrein, in een schitterend gerestaureerd pakhuizencomplex uit 1894 in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier. Een ideale plek om gezellig weer eens bij te kletsen en een lekker hapje te eten.
Restaurants in Rotterdam met een vermelding in de Lekker Top 100 Eet.nu.
Restaurants in Rotterdam met een vermelding in de Lekker Top 100. Alle Restaurants in Rotterdam met een vermelding in de Lekker Top 100. Uit eten in Rotterdam? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Restaurants in Rotterdam Yelp.
Verder zoeken in Restaurants. Geschikt voor groepen. Heeft een TV. Toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Nieuwe reviews: Restaurants Rotterdam. schreef een review voor Wok Express. heel erg lekker, aardig personeel en het eten was snel klaar. ook was het goedkoop en een goeie, best grote portie!
Rokkaa restaurant lekker uit eten in Rotterdam. 7 dagen in de week.
Salmon in sea salt. 27 maart 2018 29 maart 2018. Dallas steak min. 27 maart 2018 29 maart 2018. Voor de lunch bent u ook van harte welkom. Omelet mix Champignon ui, tomaat, peper / muchrooms, onion, pepper. Feesten en partijen. 26 maart 2018 27 maart 2018. Ook voor uw feestje kunt u bij ons terecht. Voor 60 personen incl. Diner of tot 100 personen voor een lees verder. 26 maart 2018 26 maart 2018. Gevulde mosselen Stuffed mussels. gevuld met rijst en kruiden prepared with rice, and spices. Van Vollenhovenstraat 15C. 3016 BE Rotterdam.
Lekker eten in Rotterdam: van Club Room tot Ketelbinkie Stralend schrijven.
Zo ontdekten we deze adresjes waar je lekker kunt eten in Rotterdam. Lekkers van Ketelbinkie. Vrijdagavond hadden we best een lange rit achter de rug en wilden we even snel een hapje eten. We liepen wat over Katendrecht en net aan de overkant van loop en fietsbrug de Rijnhavenbrug, vlak bij Hotel New York, stuitten we op Ketelbinkie. Toen wij uit Rotterdam vertrokken stond er op de muur, een tekst uit de gelijknamige smartlap.
Beetje lullen, lekker vreten. Just Rotterdam.
goed eten, heerlijke wijnen en dat alles ook nog eens voor een zacht prijsje. Je meest bijzondere dag vieren in een sfeervolle locatie in hartje Rotterdam? Wat dacht je van JUST! Geen zin in alle kraamvisite thuis over de vloer? Vier de geboorte van jullie kleine bij ons, dan ruimen wij de rommel op! Lekker vreten en lekker lullen op zn Rotterdams om het voorgenomen huwelijk te vieren?

Contacteer ons

Resultaten voor lekker uit eten in rotterdam