lekker uit eten rotterdam

Eetcafe Leuk Het leukste eetcafe in Blijdorp Rotterdam.
Hier kan je heerlijk eten of een drankje drinken aan de bar. Tevens hebben wij een zonnig terras waar het goed vertoeven is. Bekijk welke evenementen er allemaal zijn. Bij Leuk kunt u het weekend inluiden met een vrijdag middag borrel. Gezellig met collegas onder het genot van een hapje en drankje de week afsluiten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Snelle WiFi een heerlijk kopje koffie en een gevarieerde borrelkaart. Na werk nog even doorwerken? Bij ons is dat mogelijk. Woensdag 16.00 22.00 uur. Donderdag 16.00 00.00 uur. uitloop tot 01.00. Vrijdag 16.00 00.00 uur. uitloop tot 02.00. Zaterdag 16.00 00.00 uur. uitloop tot 02.00. Zondag 16.00 22.00 uur. Statenweg 66a 3039 JG Rotterdam info@eetcafeleuk.nl 010-46 76 764 Gemaakt door BlinktUit.
15x hotspots Rotterdam: puur, lokaal en lekker eten!
15x hotspots Rotterdam: puur, lokaal en lekker! Wist jij al dat Rotterdam zoveel toffe pure hotspots heeft? Lokaal eten, liefst uit eigen stad en vaak biologisch. Hippe koffietentjes en lekkere restaurants. Delicatessen uit de buurt zijn overal te koop. En naast vegetarisch, zie je steeds meer vegan op de menukaart.
Hotspot: Restaurants in Rotterdam De Genietende Foodie.
Hotspot // Samen genieten van tapas bij de Hemel op Aarde in Rotterdam winactie gesloten. Auteur: Kim 23 juni 2017 28 januari 2018. Auteur: Kim 23 juni 2017 28 januari 2018. 0 Facebook Twitter Google Pinterest. Hé, ik ben Kim! Wat tof dat jij inspiratie zoekt op mijn food en travelblog! Ik ben groot liefhebber van lekker eten, reizen en fotografie.
Restaurant Popocatepetl The Mexican Rotterdam.
Bij mooi weer is Popocatepetl Rotterdam ook voor de lunch geopend! Geniet van een gezonde Mexicaanse lunch bij Popo Rotterdam. Op de kaart staan: Huevos rancheros Mexicaanse eieren, Mexican Hotdog, Healty Corn Bun, bites to share en natuurlijk lekkere en gezonde Mexicaanse salades!
Restaurant aan de Maas Prachtig bar-restaurant Rotterdam.
Lekker relaxen aan het water met een schitterend uitzicht op de Willemsbrug, de voor Rotterdam iconische Erasmusbrug en de dynamische Kop van Zuid. Kom naar Prachtig in het bruisende hart van de Maasstad en beleef het zelf! Diner, lunch en borrel in hét restaurant aan het water van de Maas in Rotterdam. Prachtig is gevestigd in een werkelijk prachtige omgeving. Maar dat is niet het enige. U kunt bij ons ook heerlijk eten.
9x eten op de Meent Rotterdam Tourist Information.
Café Brasserie Dudok. Dudok is gevestigd in het hart van de stad Rotterdam. De imposante ruimt. De IJssalon heeft het beste ijs van Nederland. Zuppa Inglese, coupe Gou. Happy Italy staat niet alleen voor heerlijk en lekker Italiaans eten, ma.
Uiteten met kerst in Rotterdam, waar ga je heen? Travellovers. Bloglovin. Email. Facebook. Instagram. Pinterest. RSS. Twitter.
Deze brunch bestaat ook uit een buffet. Je kunt ook een verrassingsmenu nemen als je uiteten gaat bij de SS Rotterdam. Benieuwd wat je dan zo te eten krijgt geserveerd? Dat lees je in dit uitgebreide artikel over de SS Rotterdam. Het gehele schip is gezellig gedecoreerd met guirlandes en kerstbomen. Hebben jullie ook al zoveel zin in de kerst? En waar gaan jullie eten? Lekker thuis of ook weleens in een restaurant?
5x goedkoop uiteten in Rotterdam nsfavourites.
5x betaalbaar uit eten in Rotterdam. Lekkere bites voor een bescheiden budget. HTSPT Rotterdam 26 apr, 2017. Goed betaalbaar én lekker eten, wie houdt er niet van? In welke Rotterdamse restaurants zit je voor een dubbeltje op de eerste rang?

Contacteer ons

Meer resultaten voor lekker uit eten rotterdam