lekker uit eten limburg

15 lekkere restaurants met een zalig terras Nieuws HLN.
Het is een door Toerisme Limburg erkend fietscafé, waar je ook eenvoudige maaltijden kan eten. Een streekgerecht, dagmenu of een plaatselijk biertje smaakt hier altijd lekker op het grote, groene terras. Tel: 089/86 52 63. In april openden de uitbaters van eetcafé Tanderus in Nokere een tweede zaak in Kruishoutem: De Charlou, een BB en restaurant, dat Franse keuken brengt bereid in een houtskooloven. De Charlou vond een onderkomen in een art-nouveauwoning met een parketvloer, imposante luchters en magnifieke ornamenten. De geur van houtskool komt je tegemoet als je de deur opendoet. Achter het gebouw ligt een prachtige tuin met terras. Winston Churchillstraat 34. Nachtcafé Tant Yvonne vlakbij de Waasmunsterse heide werd recent Bistro Gusta, een sfeervol restaurantje met vooral Frans-Belgische klassiekers op de kaart. Aan goede smaak hebben de uitbaters alvast geen gebrek: hun zaak ziet er prachtig uit, met twee tinten warm groen op de muren, een indrukwekkende houten bar in het midden en bijpassende, donkerbruine tafels en stoelen.
Uit eten in Eys, Zuid-Limburg bij brasserie Eyserhof.
Gewoon lekker uit eten in Eys, Zuid-Limburg. Wilt u meerdere dagen genieten van de brasserie Eyserhof, bekijk dan eens een prachtig vakantiehuis in Limburg. Leuk uit eten voor de kleintjes. Uiteraard hebben wij ook aan onze kleine bezoeker gedacht. Naast onze gerechten voor de kleine bezoeker op de menukaart, bevindt zich vlakbij het terras een ruime speelgelegenheid, die de ouders vanaf het terras uitstekend in het oog kunt houden.
Bistro Nano Hasselt.
Een gelukkig nieuwjaar aan iedereen alvast en tot binnenkort! Zoals de meeste van jullie ongetwijfeld weten sluiten we eind december definitief de deuren. In januari verkopen we daarom ook een groot deel van onze inboedel gaande van tafels en stoelen, lampen, glazen en nog veel meer.
Restaurant in Zutendaal Landal Mooi Zutendaal.
Grand Café Narvik. Mooi Zutendaal Woning types Vakantiewoningen te koop Contact Activiteiten. Home Mooi Zutendaal Activiteiten Lekker Eten. Grand Café Narvik. Heeft u na een stevige wandeling in Nationaal Park Hoge Kempen geen zin om achter het fornuis te kruipen?
Bourgondisch uiteten en drinken in Noord Limburg.
Vlaai, asperges, champignons, bier met een historisch tintje, blauwe bessen: you name it, de Limburgers hebben het én weten er van te genieten! Proef ook al het lekkers dat Bourgondisch Noord Limburg te bieden heeft en ga uit eten in een restaurant of lunchroom.
Dit zijn de beste restaurants van Limburg Made in Limburg.
Made in Limburg. Raadpleeg het archief. Overeenkomst voor gegevensgebruik. COPYRIGHT 2018 MEDIAHUIS NV. Fijn dat je verder wil lezen. Mogen we je een woordje uitleg geven over onze voorwaarden? We hebben deze verfijnd naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving. Mediahuis wil je online een sterke nieuwsbeleving bieden. Op onze websites en apps tonen we daarom advertenties die voor jou relevant zijn. En naast het nieuws van de dag kunnen we je bijkomende artikels aanbevelen op basis van je interesses. Deze leiden we af uit je klikgedrag aan de hand van cookies of gelijkaardige technologieën.
Restaurant Brasserie loungebar in Limburg Kinrooi.
Uit eten.
Maar laten we eerlijk zijn, als je vrij hebt is niks zo leuk als uit eten gaan en heerlijk verwend worden. Al helemaal als het op loopafstand is! Ons Bergdorpje kent diverse restaurants waar gasten van De Heerlijkheid Vijlen meer dan welkom zijn! Reserveren VOORAF is wel erg verstandig! Restaurant Cuba Libre. Cuba Libre in Vijlen is de enige Cubaan van heel Limburg.

Contacteer ons

Zoeken naar lekker uit eten limburg