lekker uit eten groningen

Gezonde en goedkope restaurants in Groningen Groningen Studentenstad.
Een echte aanrader is de Psari, een erg lekker afwisselend visgerecht. Ouzerie de Olijfboom is te vinden op Steentilstraat 28. Delen met je vrienden. Deel op facebook Deel op twitter Deel via email. Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator! Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Wordt dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad! We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan.; Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen.;
10x lekker uit eten in Amersfoort nsfavourites.
10x lekker uit eten in Amersfoort. De leukste restaurants van binnenstad tot buitenwijk. 02 mei, 2017. Van een huisgemaakt stuk taart in de serre van een oud klooster tot een saladebuffet in een tandpastafabriek: niet alleen de middeleeuwse binnenstad van Amersfoort grossiert in lekkere eetplekken, de industriële zones smaken ook naar meer!
momondo. momondo wordt geladen.
Kindvriendelijke restaurants Groningen? Lees tips van ouders!
Kindvriendelijke restaurants Groningen. Uit eten met kinderen kan een uitdaging zijn. Maar niet als je kiest uit een van deze kindvriendelijke restaurants in Groningen. Stuk voor stuk zijn het tips van ouders die er al eens zijn geweest. Eet smakelijk alvast!
Home Olympia.
Welkom bij Grieks Specialiteiten Restaurant Olympia! Ons restaurant is sinds 1986 gevestigd aan de Zwanestraat 12, in het hartje van de stad Groningen. Het restaurant biedt plaats aan ruim tachtig gasten, het heeft een gezellige sfeer om lekker te kunnen eten.
Home Grand Cafe.
Wij halen zoveel mogelijk producten uit stad en ommeland, duurzaam, waar mogelijk biologisch en laag in food miles. Dat is niet alleen goed voor mens en milieu, maar ook voor onze prachtige provincie. Wij zijn 7 dagen per week geopend voor een lekker kopje koffie met huisgemaakte taart, een heerlijke lunch, een high tea, een goed glas wijn of een gezellig diner. Informeer ook eens naar de mogelijkheden voor borrels, feestjes en partijen. Graag tot ziens in Groningen!
Café / Restaurant Het Pakhuis Groningen.
De 10 leukste plekjes om te lunchen in Groningen.
De uitgebreide lunch die hier geserveerd wordt is veelzijdig en bestaat uit broodjes, tostis, huisgemaakte burgers en een scala aan soepen en salades. En het beste is: bij mooi weer kunnen jullie lekker gaan lunchen op het riante terras aan een van de mooiste grachten van Groningen! ANAT Verlengde Grachtstraat 1. Vegan en gezond eten is een hype en ook Groningen wordt niet overgeslagen.

Contacteer ons

Op zoek naar lekker uit eten groningen?