lekker uit eten in limburg

Café Modern, Teuven.
In 1830 werd Teuven deel van de Belgische provincie Luik. In 1961 een enclave van de Provincie Limburg, deel van het Gewest Vlaanderen. De absolute bezienswaardigheid is echter onze oude dorpsschool. Omgetoverd in Café Modern. Ingericht met een stevige knipoog naar vervlogen tijden. Waarom die naam Modern vraagt u zich wellicht af. Maar in de 50ties begonnen de jaren van Modernisering. De tijd van de definitieve verandering. Men verlangde naar vernieuwing. In muziek, levensstijl, mode maar ook de inrichting van het huis. We keken graag naar invloeden uit Amerika en genoten van Fred Astaire, Carry Grant, Grace Kelly, Audrey Hepburn en niet minder Marilyn Monroe.
Eetcafé De 3 Swaentjes in het centrum van Peer, Noord-Limburg.
Welkom in De 3 Swaentjes, het oudste café van Noord-Limburg! Gezelligheid, een koel glas bier, een hartige hap, een vlotte en vriendelijke bediening, de ongedwongen familiale sfeer., het zijn slechts enkele ingrediënten die dit eetcafé zo sympathiek. en uniek maken.
Dit zijn volgens GaultMillau de 5 beste brasseries in Limburg en ze zijn nog betaalbaar ook.
Lekker gaan eten, we doen het allemaal al eens graag. Des te gezelliger is het om te gaan eten bij die gastvrije Limburgers. Ook GaultMillau ging langs in Limburg en deelde er punten uit. Wij kozen voor jullie vijf van de lekkerste én meest betaalbare plekjes uit.
Dit zijn de beste restaurants van Limburg Made in Limburg.
Made in Limburg. Raadpleeg het archief. Overeenkomst voor gegevensgebruik. COPYRIGHT 2018 MEDIAHUIS NV. Fijn dat je verder wil lezen. Mogen we je een woordje uitleg geven over onze voorwaarden? We hebben deze verfijnd naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving. Mediahuis wil je online een sterke nieuwsbeleving bieden. Op onze websites en apps tonen we daarom advertenties die voor jou relevant zijn. En naast het nieuws van de dag kunnen we je bijkomende artikels aanbevelen op basis van je interesses. Deze leiden we af uit je klikgedrag aan de hand van cookies of gelijkaardige technologieën.
Cafe Restaurant Veerhuis Wessem a.d. Maas Midden Limburg.
Op t leven! t Veerhuis is een ontmoetingsplek voor iedereen, waar lekker eten en ontspannen centraal staat. Wij werken bij voorkeur met producten uit onze eigen streek, houden ons aan het ritme van de seizoenen en waar mogelijk gebruiken wij biologische producten.
Brasserie De Volksmacht Herk-de-stad Lekker eten in Limburg.
Herk-de-stad heeft vele troeven en Brasserie De Volksmacht is daar zeker eentje van. Proef onze met passie bereide gerechten of kom genieten van een lekker drankje met vrienden of familie. Ontdek de laatste nieuwe gerechten van onze chef. Vissersbord met schatten uit de oceaan.
Zon in je bord: 33 resto's' met zálig terras goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Bij Peppe's' spelen ze daar met veel amore op in: je kan er ingrediënten kopen, klaargemaakte gerechten meenemen of je voetjes onder tafel schuiven om het lekkerste uit de keuken van Peppe Giacomazza die je misschien kent van op Njam ter plekke te verorberen. Qua terras houden ze het voorlopig basic met een straatterras op de stoep voor het restaurant, lekker levendig! 32 Danny's' Foodbar. Chillen met zicht op de mijn in Maasmechelen. Met z'n' sterrenzaak die hij vorig jaar verhuisde van Rekem naar het Terrilshotel in Maasmechelen bewees chef Danny Vanderhoven al dat hij kan koken. Begin dit jaar gooide hij er een extra formule bovenop voor als het allemaal wat chiller mag. Danny's' foodbar bekwaamt zich in kleinere hapjes, streetfood en cocktails en kan bovendien uitpakken met een ruim terras met zicht op de oude mijnschacht. Danny's' foodbar, Maasmechelen. Dal cuore in Ham. Italianen en Limburg, dat zijn twee handen op één buik.
Home.
Kom lekker eten in ons gezellig restaurant. Bangkok Thai Restaurant. Bangkok Thai Restaurant, gelegen in het centrum van het historische stadje Maaseik in de Bosstraat 28, op enkele meters van het prachtige dorpsplein. Wij serveren de heerlijkste originele Thaise gerechten in ons nieuw ingerichte restaurant, maar wij hebben ook tal van gerechten om mee te nemen.

Contacteer ons

Resultaten voor lekker uit eten in limburg