lekker uit eten amsterdam centrum

Restaurant Elkaar Samen lekker eten in Amsterdam.
Eten bij elkaar. Gelegen tussen het Tropenmuseum en de Amsterdamse stadsdierentuin Artis, aan de rand van het centrum vindt u Restaurant Elkaar. Bij Restaurant Elkaar hangt een gezellige en informele sfeer die wordt versterkt door de wisselende exposities van verschillende moderne kunstenaars.
Indiaas restaurants in Amsterdam.
Ook is de Jordaan een prima keuze voor als je lekker uit eten wilt gaan en daarna nog iets wilt drinken in een authentiek Jordanees café. Amsterdam: Indiase restaurants, uitgaan en shoppen. Je kunt je bezoek aan een van de Indiase restaurants in Amsterdam ook combineren met een avond flink stappen.
I-Dock restaurant Amsterdam.
Restaurant, bar marina terrace. Een prachtige plek in het centrum van Amsterdam met een eigen haven én een groot terras. Goed ontbijten, heerlijk lunchen, lekker borrelen en uitgebreid dineren. Van s morgens vroeg tot s avonds laat staat het team van I-Dock voor je klaar.
Avondarrangement bedrijfsuitje vrijgezellenfeest.
Funny Events heeft het spannendste diner van Amsterdam ontwikkeld; lekker eten met een happy end doe je met het Stripdiner Amsterdam! Sluit je vrijgezellenfeest in Amsterdam af met dit erotische diner met een wel hele speciale verrassing voor de vrijgezel!
Tapas Tia Rosa Tapas Restaurant in Amsterdam centrum.
Tapas Tia Rosa. Tia Rosa is een tapas/wijnbar gevestigd op de Reguliersgracht, een van de mooiste grachten in het centrum van Amsterdam. Een plek waar het gezellige Amsterdamse sfeertje is gecombineerd met Spaanse allure. U bent hier van harte welkom om kennis te maken met typische Spaanse lekkernijen, een ruime keuze in tapas en voortreffelijke wijnen. Tia Rosa heeft een authentiek Spaanse uitstraling, compleet met prachtige marmeren bar, Spaanse tegeltjes, wijnvaten en een open keuken. U kunt verschillende tapas los bestellen en ze met een goed glas bier of wijn laten smaken aan de bar. Wilt u liever een complete maaltijd nuttigen, dan verwelkomen wij u graag in ons sfeervolle restaurant, of heerlijk in de zon op ons knusse terras. Tia Rosa is elke dag geopend vanaf 17.00 uur en is gehuisvest in de identieke pakhuizen De Zon en De Maan, twee prachtig gerestaureerde panden uit de 17e eeuw.
17 x ultieme hotspots in Amsterdam-Noord Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Likeability of 6. Likeability of 5. Likeability of 5. Likeability of 5.
Zo zijn 80 jaar oude meerpalen uit de haven van Amsterdam gebruikt, net als een doorgeknipt reddingsbrigade-paviljoen uit Scheveningen. Hoe cool is dat? Het eten is er bio, wordt vers bereid en belangrijk: smaakt gewoon lekker. Nog even en je schommelt hier na werktijd in een van de hangmatten in de zomerzon.
Eten bij visrestaurant Lucius Lucius VisrestaurantLucius Visrestaurant.
Eten bij visrestaurant Lucius. Oesters, kreeft, een vers gebakken Noordzee tong, schalen Fruits de Mer. Een stukje gegrilde zalm. Of gebakken als u dat liever heeft. Mooie gedekte tafels. Kundige gastvrouwen en gastheren die u een heerlijke avond bezorgen. Ons restaurant, in het centrum van Amsterdam, staat in het teken van verse vis, kwaliteit en gastvrijheid. Lucius serveert zeven dagen per week een grote variëteit aan Noordzee vis, schaal en schelpdieren en culinaire verrassingen in een traditionele Amsterdamse setting. De keuken is geopend vanaf 17.00 uur en blijft open tot middernacht. Voor een feestelijke start van een avondje uit bijvoorbeeld, met champagne en oesters, of een laat diner. PS: waarom visrestaurant Lucius Lucius heet? Het restaurant is vernoemd naar de grote roofvis, de Snoek Esox Lucius. Deze is dol op visjes en kan alleen leven in schoon, helder water. Daarmee staat de snoek al vier decennia symbool voor de filosofie van ons visrestaurant: vis is lekker en gezond!
18 x lekker vegetarisch eten in Amsterdam Culy.nl.
A post shared by Marie Cramer @marie__c on Sep 18, 2016 at 336am: PDT. Reageer op artikel.: 18 x lekker vegetarisch eten in Amsterdam. Waar komt hagelslag vandaan? 29 jan 2019 Inspiratie. Zhug: heerlijke chilisaus met koriander uit Jemen. 27 jan 2019 Inspiratie.

Contacteer ons

Zoeken naar lekker uit eten amsterdam centrum